DKV Toernooi 2020 is afgelast

We hopen jullie allemaal volgend jaar te zien!

Wanneer je je al ingeschreven hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Toernooi informatie

Het DKV toernooi is een van de grootste volleybal toernooien in Noord-Nederland. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de drie Groningse studentenvolleybalverenigingen Donitas, Kroton en Veracles.

Dit jaar zal de 37e editie van het toernooi plaatsvinden op 5, 6 en 7 juni. Het toernooi vindt plaats op het Universitair Sportcentrum (ACLO) te Groningen.

Jaarlijks trekt het DKV toernooi omstreeks 1000 deelnemers uit zowel Nederland als het buitenland. Er is op het DKV toernooi plaats voor teams van de hogere niveaus tot aan recreanten.


De Inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen voor het DKV Toernooi 2020 zijn geopend! Klik hieronder om je in te schrijven!

Schrijf je in!

Aftermovie DKV 2018 door SmartBags

 

Thema 2020: DKV Olympics: Road to Tokyo

Het thema van het DKV toernooi van 2020 is bekend: Het thema is DKV Olympics: Road to Tokyo! Dus of je nou voor een gouden medaille gaat of het goud van de tap: Schrijf je in!


Ons laatste nieuws

Hier vind je onze meest recente nieuwsberichten. Wil je meer nieuws lezen? Kijk dan op onze nieuws pagina.

Dutch NewsNederlands

Winactie!

WINACTIE! Win € 25,- korting op je inschrijving. Alle teams die zich voor woensdag 24 april hebben insgeschreven voor het DKV toernooi maken kans om € 25,- terug te verdienen op de inschrijving...

Dutch NewsNederlands

Pre-DKV Borrel

Hallo DKV vrienden, Om alvast in de stemming te komen is er 13 februari de Pre DKV borrel. Kom gezellig langs voor een drankje/meerdere drankjes in ’t Vaatje. Wij zullen hier het thema van het toer...